Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pl 2443, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-44333.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag har idag 556404-3486 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Carin Lena Margareta -Persson, Gert Einar Uno är den som för stunden ansvarar för Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva rörelse som fastighetsmäklare, ekonomisk konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I Gerts Fastighetsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Gert Einar Uno som är född 1940 och har titeln VD, Persson, Gert Einar Uno som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Carin Lena Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Julin, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Revisor, .