Skagerholms Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Skagerholms Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Skagerholms Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skagerholms Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skagerholms Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-10-26. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Skagerholms Fastighets Aktiebolag ska trivas.

I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skagerholms Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Skagerholms Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Skagerholms Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-96041.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skagerholms Fastighets Aktiebolag är Skagerholm, Gun Marianne Solbritt som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Skagerholm, Brita Margareta Kristin som är född 1982 och har titeln Suppleant, Skagerholm, Elisabeth Maria Karolin som är född 1978 och har titeln Suppleant, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Kroon Leufstedt, Eva C Madeleine som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Skagerholms Fastighets Aktiebolag har 556409-4372 som sitt organisationsnummer.