Hello Africa Aktiebolag

Skåne län

Information

556409-9017 är organisationsnummer för bolaget Hello Africa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hello Africa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Hello Africa Aktiebolag finns i.

Hello Africa Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-11-13 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hello Africa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hello Africa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hello Africa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Hello Africa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-42730 eller genom brev på följande adress:
Drakaberga 1, 280 64, Glimåkra

Bolaget skall direkt och eller via annat bolag bedriva resebyråverksamhet inom och utom landet samt person-, beställning och linjetrafik med buss inom och utom landet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hello Africa Aktiebolag och det är Johansson, Karl Uno som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gun Lillemor som är född 1942 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,