JEMMI innovation AB

Skåne län

Information

Bolaget skall tillhandahålla larm och larmtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JEMMI innovation AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är JEMMI innovation AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1990-11-15 så skapades JEMMI innovation AB och verksamheten är har F-skattsedel JEMMI innovation AB har haft det sedan 1994-01-01.

JEMMI innovation AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556410-8123 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är JEMMI innovation AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JEMMI innovation AB så går det att nå dem via telefon på 044-46790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JEMMI innovation AB är Hjalmarsson, Jan-Åke Harald som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjalmarsson, Barbro Eva-Lena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Revisor, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .