Broby Sprutmålning Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva målnings- och ytbehandlingsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Broby Sprutmålning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Broby Sprutmålning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1991-09-02 så skapades Broby Sprutmålning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Broby Sprutmålning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Broby Sprutmålning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556432-2773 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Broby Sprutmålning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Broby Sprutmålning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-47005 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Broby Sprutmålning Aktiebolag är Persson, Paul Jörgen som är född 1969 och har titeln VD, Persson, Paul Jörgen som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Malte Birger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Jonas Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .