Stilon Tryck Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stilon Tryck Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Stilon Tryck Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1991-11-14 så skapades Stilon Tryck Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Stilon Tryck Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Stilon Tryck Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556437-0756 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Stilon Tryck Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stilon Tryck Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0479-21272 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stilon Tryck Aktiebolag är Nilsson, Leif Göran Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Törneklint, Eva Marita Ann-Louis som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .