GIGALUBE AB

Skåne län

Information

GIGALUBE AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där GIGALUBE AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. GIGALUBE AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket GIGALUBE AB har haft sedan 1999-01-01. GIGALUBE AB har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GIGALUBE AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mejselg. 10 B, 235 32, Vellinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-47980.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är GIGALUBE AB Privat, ej börsnoterat.

GIGALUBE AB har idag 556438-5010 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Thörncrantz, Anita Tiu -Thörncrantz, Leif Olof är den som för stunden ansvarar för GIGALUBE AB

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av mineral- oljeprodukter, äga och förvalta fastigheter och aktier samt därmed förenlig verksamhet.

I GIGALUBE AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thörncrantz, Leif Olof som är född 1942 och har titeln VD, Thörncrantz, Leif Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörncrantz, Anita Tiu som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thörncrantz, Robert Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.