Thygessons Bussar Aktiebolag

Skåne län

Information

Thygessons Bussar Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Thygessons Bussar Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Thygessons Bussar Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Thygessons Bussar Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Thygessons Bussar Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thygessons Bussar Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 4, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-47075.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Thygessons Bussar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Thygessons Bussar Aktiebolag har idag 556445-1697 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Thygessons Bussar Aktiebolag

Bolaget skall bedriva busstrafik samt leasingverksamhet med inriktning på fordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Thygessons Bussar Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thygesson, Ingrid Carina som är född 1960 och har titeln VD, Thygesson, Ingrid Carina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Göran Kennet som är född 1956 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .