S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-13. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag ska trivas.

S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva flyttningsverksamhet, åkeri, magasinering och handel med möbler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-63083.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag är Karlsson, Sven Gunnar Anders som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Inga Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gun Birgit som är född 1944 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Erik som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

S-E Carlsson Flyttningar och Transporter Aktiebolag har 556465-9653 som sitt organisationsnummer.