Boalt Terminal Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Boalt Terminal Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Boalt Terminal Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Boalt Terminal Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Boalt Terminal Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-10-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boalt Terminal Aktiebolag ska trivas.

Boalt Terminal Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, uthyra upplagsplatser och lokaler samt bedriva åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boalt Terminal Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Boalt Terminal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Boalt Terminal Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-47298.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Boalt Terminal Aktiebolag är Andersson, Harry Tony Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Pia Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Pettersson, Doris Elisabeth som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Boalt Terminal Aktiebolag har 556474-7649 som sitt organisationsnummer.