Glimma Grävtjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

556477-9311 är organisationsnummer för verksamheten Glimma Grävtjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Glimma Grävtjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Glimma Grävtjänst Aktiebolag finns i.

Glimma Grävtjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-12-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Glimma Grävtjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Glimma Grävtjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Glimma Grävtjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Glimma Grävtjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-42004 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 6, 280 64, Glimåkra

Bolaget skall bedriva mark- och anläggningsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Glimma Grävtjänst Aktiebolag och det är Bengtsson, Bo Arne Christer som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ellen Märta Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionspoolen Bert Sandström Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,