Bodafors Granit Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bodafors Granit Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Bodafors Granit Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Bodafors Granit Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556486-6514.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8161600 alternativt besöka eller skicka post till Bodafors Granit Aktiebolag på följande adress N. Bjärlövsv. 14, 291 95, Färlöv.

Bodafors Granit Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bodafors Granit Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundmark, Rolf Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Brynielsson, Anders Eric som är född 1940 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förädling och handel med sten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.