BGM Bygg AB

Skåne län

Information

BGM Bygg AB är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som BGM Bygg AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BGM Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

BGM Bygg AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-05-10. Men sedan 1994-01-01 så har BGM Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till JÄRVVÄGEN 10, 296 72, Yngsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BGM Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0702-501946.

Östra Göinge arbetar för att företag som BGM Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BGM Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet och utföra byggtjänster samt försäljning av kemisktekniska och naturkosmetiska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BGM Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BGM Bygg AB och det är följande personer, Nilsson, Pär Göran Morgan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Göran Kennet som är född 1941 och har titeln Suppleant, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln Revisor, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BGM Bygg AB är 556486-7157.