Aktiebolaget Järletoft Bygger

Skåne län

Information

Aktiebolaget Järletoft Bygger hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Aktiebolaget Järletoft Bygger finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Järletoft Bygger tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Järletoft Bygger har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Järletoft Bygger har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Järletoft Bygger så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristianstadsv. 14, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-40545.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Aktiebolaget Järletoft Bygger Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Järletoft Bygger har idag 556489-4656 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Järletoft Bygger

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och förvaltning av egna fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Järletoft Bygger så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järletoft, Jan Eric som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Järletoft, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .