Göinge Golv Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Göinge Golv Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Göinge Golv Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Göinge Golv Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Göinge Golv Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-10. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som Göinge Golv Aktiebolag ska trivas.

Göinge Golv Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka verksamhet inom golvbeläggningsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Göinge Golv Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Göinge Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Göinge Golv Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-61188.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Alfonsson, Håkan Fredrik -Johansson, Hans Inge Jonny -Nilsson, Bengt Bertil -Olsson, Per Ivan Firman tecknas av -Alfonsson, Håkan Fredrik.

De som är på något sätt har med Göinge Golv Aktiebolag är Alfonsson, Håkan Fredrik som är född 1972 och har titeln VD, Alfonsson, Håkan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Ivan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Inge Jonny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bengt Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Ulf Erik Ronny som är född 1953 och har titeln RevisorAlbinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Göinge Golv Aktiebolag har 556490-8092 som sitt organisationsnummer.