Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB

Skåne län

Information

Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB är ett bolag som finns i Östra Göinge. I Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt Anne-Gerd som är född 1955 och har titeln Suppleant, Larsson, Anna Karin Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindström, Georg Bilock som är född 1944 och har titeln Revisor, G.E. Nilsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB på telefon 044-54550.

Bolaget skall tillverka, utveckla och marknadsföra produkter huvudsakligen för galvantekniska- och ytbehandlingsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB innehar ej F-skattsedel och Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter.

Fixtur-Specialisten i Falkenberg AB har 556518-2309 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.