PEKÅ Plast AB

Skåne län

Information

PEKÅ Plast AB är ett av många verksamheter som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som PEKÅ Plast AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

PEKÅ Plast AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

PEKÅ Plast AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-09-06. Men sedan 1995-01-01 så har PEKÅ Plast AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lagerv. 4, 280 60, Broby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PEKÅ Plast AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-46988.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter som PEKÅ Plast AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för PEKÅ Plast AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva formsprutning och försäljning av plast- produkter inom möbelbranschen samt handel med vattenreningsanläggningar.

Firmatecknare för PEKÅ Plast AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PEKÅ Plast AB och det är följande personer, Karlsson, Leif Erik Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Karl Magnus Leif som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för PEKÅ Plast AB är 556521-3666.