Butiksinredningar i Osby AB

Skåne län

Information

556527-2506 är organisationsnummer för företaget Butiksinredningar i Osby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Butiksinredningar i Osby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Butiksinredningar i Osby AB finns i.

Butiksinredningar i Osby AB har varit registrerat sedan 1995-11-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Butiksinredningar i Osby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Butiksinredningar i Osby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Butiksinredningar i Osby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Butiksinredningar i Osby AB så kan ni göra det på telefon genom 0479-16545 eller genom brev på följande adress:
S. Portg. 19, 283 50, Osby

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av butiksinredningar och därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Butiksinredningar i Osby AB och det är Nilsson, Kjell Peter Urban som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Evy Susanne som är född 1969 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,