Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Östra Göinge här finns det många olika Aktiebolag. Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Östra Göinge jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556533-1518.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-61035 alternativt besöka eller skicka post till Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag på följande adress Brog. 35, 289 33, Knislinge.

Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Sydsvensk Stugförmedling Turist Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sommer, Denni som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning enligt uppdrag, fastighetsförmedling, förmedlingsverksamhet för uthyrning, samt därmed förenlig verksamhet.