LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-02-03. Men sedan 1997-01-01 så har LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Snapphaneg. 24, 280 60, Broby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-41511.

Östra Göinge arbetar för att företag som LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, handel och montage av plåtdetaljer samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag och det är följande personer, Åkesson, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Runa Inga-Maj som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för LIMÅ Plåtprodukter Aktiebolag är 556538-7361.