Knislinge Godstransport AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Knislinge Godstransport AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Knislinge Godstransport AB är ett av dem. Statusen för Knislinge Godstransport AB är att Bolaget är aktivt.

Knislinge Godstransport AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Knislinge Godstransport AB ska trivas.

Knislinge Godstransport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva åkerirörelse, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knislinge Godstransport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Knislinge Godstransport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Knislinge Godstransport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0454-46954.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

De som är på något sätt har med Knislinge Godstransport AB är Edvinsson, Elly Irene som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hessbo, Knut Ingmar som är född 1954 och har titeln Revisor, Revisor Knut Hessbo AB som är född och har titeln Revisor, .

Knislinge Godstransport AB har 556545-2991 som sitt organisationsnummer.