Glimhus AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Glimhus AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Glimhus AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 1997-11-27 så skapades Glimhus AB och företaget är har F-skattsedel Glimhus AB har haft det sedan 1998-01-01.

Glimhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556549-5834 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Glimhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Glimhus AB så går det att nå dem via telefon på 070-5424614 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Falk, Åse Margareta -Nordström, Bo Stefan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Glimhus AB är Nordström, Bo Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Jan-Erik Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk, Åse Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Karin Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Berger, Jens Ola Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Åhus Konsult & Revision som är född och har titeln Revisor.