Heino Perssons Toffelfabrik AB

Skåne län

Information

556552-9905 är organisationsnummer för företaget Heino Perssons Toffelfabrik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Heino Perssons Toffelfabrik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Heino Perssons Toffelfabrik AB finns i.

Heino Perssons Toffelfabrik AB har varit registrerat sedan 1998-02-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Heino Perssons Toffelfabrik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Heino Perssons Toffelfabrik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Heino Perssons Toffelfabrik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Heino Perssons Toffelfabrik AB så kan ni göra det på telefon genom 044-65168 eller genom brev på följande adress:
Hjärsås, 280 63, Sibbhult

Bolaget skall bedriva tillverkning och försälning av tofflor och skor, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Heino Perssons Toffelfabrik AB och det är Persson, Ove Heino Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gun Marianne Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,