Parfymeri Diorett i Ljungby AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och Parfymeri Diorett i Ljungby AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Parfymeri Diorett i Ljungby AB är ett av dem. Statusen för Parfymeri Diorett i Ljungby AB är att Bolaget är aktivt.

Parfymeri Diorett i Ljungby AB är ett Aktiebolag och skapades 1998-06-29. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Parfymeri Diorett i Ljungby AB ska trivas.

Parfymeri Diorett i Ljungby AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östra Göinge så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva parfymeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Parfymeri Diorett i Ljungby AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Parfymeri Diorett i Ljungby AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Parfymeri Diorett i Ljungby AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0372-13339.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Parfymeri Diorett i Ljungby AB är Englund, Eva Margareta Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Bo Rutger som är född 1950 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .

Parfymeri Diorett i Ljungby AB har 556557-7052 som sitt organisationsnummer.