M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB

Skåne län

Information

M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB har haft sedan 1998-01-01. M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 2 A, 289 33, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-60485.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB har idag 556561-1372 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB

Bolaget skall bedriva revision, redovisning, ekonomisk och skatterättslig konsultation och därmed förenlig verksamhet.

I M Juhlins Redovisnings- o. Revisionsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Julin, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åsa Margareta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Bo Göran Christofer som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .