VTP Bygg AB

Skåne län

Information

VTP Bygg AB är ett företag som finns i Östra Göinge. I VTP Bygg AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Bengt Anders Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartmeyer, Heide Ingegärd Veronica som är född 1970 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med VTP Bygg AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå VTP Bygg AB på telefon 044-96440.

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är VTP Bygg AB av bolagstypen Aktiebolag.

VTP Bygg AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

VTP Bygg AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-01-27 och VTP Bygg AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-01-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för VTP Bygg AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

VTP Bygg AB har 556581-7631 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.