AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen)

Skåne län

Information

556587-2289 är organisationsnummer för bolaget AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) finns i.

AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) har varit registrerat sedan 2000-03-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) så kan ni göra det på telefon genom 044-40097 eller genom brev på följande adress:
Tydingeg. 3, 280 60, Broby

Bolaget har som föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA-förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Hövdingen (Ica Nära Hövdingen) och det är Wiberg, Nils Ola som är född 1968 och har titeln VD, Wiberg, Nils Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Anna-Karin Marie som är född 1976 och har titeln Suppleant, Westerlind, Nils Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,