AJ Maysey Construction Sweden AB

Skåne län

Information

AJ Maysey Construction Sweden AB är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som AJ Maysey Construction Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AJ Maysey Construction Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-03-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lagerv. 3, 280 60, Broby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AJ Maysey Construction Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-44287.

Östra Göinge arbetar för att företag som AJ Maysey Construction Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AJ Maysey Construction Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva byggnadsverksamhet, handel med fastigheter, uppförande och reparationer av byggnader, övriga byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AJ Maysey Construction Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AJ Maysey Construction Sweden AB och det är följande personer, Maysey, Alan John som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Maysey, Fiona Elizabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AJ Maysey Construction Sweden AB är 556588-1173.