Bolag B Hälsa Göinge AB

Skåne län

Information

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bereda företagshälsovård i enlighet med de riktlinjer som härför, om vilka svenska arbetsgivareföreningen träffat överenskommelse med motpart på arbetsmarknaden, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bolag B Hälsa Göinge AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är Bolag B Hälsa Göinge AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 2000-11-29 så skapades Bolag B Hälsa Göinge AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556602-0755 är organisationsnummret för företaget som finns i Östra Göinge.

Just nu är Bolag B Hälsa Göinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bolag B Hälsa Göinge AB så går det att nå dem via telefon på 044-45650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bolag B Hälsa Göinge AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .