Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag har haft sedan 2002-02-11. Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag har funnits sedan och 2002-02-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östergårdsv. 17, 289 33, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-202820.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag har idag 556614-8044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag

Bolaget skall bedriva ström-, el- och svagströmsinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

I Strömbyrån i Kristianstad Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Karl Anders Birger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Carl Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Malin Linda-Marie som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Ann Ingela Helene som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.