NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB är ett av dem. Statusen för NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB är att Bolaget är inaktivt.

NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-08-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där bolaget finns i jobbar för att bolag som NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB ska trivas.

I Östra Göinge så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva ortopedisk verksamhet inom forskning och utveckling, handel med och förvaltning av värdepapper, handel med fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB inte är momsregistrerat.

Idag är NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB är Borgs, Anders Viktor som är född 1950 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

NRT Nordisk Rehabiliterings Teknik AB har 556614-9133 som sitt organisationsnummer.