Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB

Skåne län

Information

Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-11.

Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-01-17. Men sedan 2002-02-11 så har Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till S. Industrig. 3, 289 32, Knislinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-69700.

Östra Göinge arbetar för att företag som Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva bearbetning av trä- och plastdetaljer, förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hedman, Rolf-Kenneth.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB och det är följande personer, Hedman, Rolf-Kenneth som är född 1953 och har titeln VD, Håkansson, Per Inge Verner som är född 1956 och har titeln Vice VD, Hedman, Rolf-Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Per Inge Verner som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Nils Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Mark, Sven Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot.Andersson, Sven Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rhino Wood & Plastic Processing Sweden AB är 556621-4275.