JÄBO Fastighets AB

Skåne län

Information

556622-6568 är organisationsnummer för bolaget JÄBO Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JÄBO Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som JÄBO Fastighets AB finns i.

JÄBO Fastighets AB har varit registrerat sedan 2002-01-22 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JÄBO Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-17.

JÄBO Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JÄBO Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med JÄBO Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom 044-40545 eller genom brev på följande adress:
Kristianstadsv. 14, 280 60, Broby

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JÄBO Fastighets AB och det är Järletoft, Jan Eric som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Järletoft, Ingrid Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,