SpedSoft AB

Skåne län

Information

SpedSoft AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där SpedSoft AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SpedSoft AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. SpedSoft AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SpedSoft AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-46882.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SpedSoft AB Privat, ej börsnoterat.

SpedSoft AB har idag 556624-3993 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för SpedSoft AB

Bolaget skall utveckla och sälja dataprogram inom transportsektorn. Tillhandahålla utbildning och försäljning av hård- och mjukvara, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

I SpedSoft AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .