Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag

Skåne län

Information

Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag har haft sedan 2002-04-16. Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag har funnits sedan och 2002-04-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Laves v. 21, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-47124.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag har idag 556624-7846 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag

Bolaget skall utföra trädgårdsanläggningar, entreprenadverksamhet inom markplaneringsbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

I Broby Trädgårdsanläggning Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gina Marie Veronica som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .