Buteo Verkstads AB

Skåne län

Information

556625-2952 är organisationsnummer för bolaget Buteo Verkstads AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Buteo Verkstads AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Buteo Verkstads AB finns i.

Buteo Verkstads AB har varit registrerat sedan 2002-03-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Buteo Verkstads AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Buteo Verkstads AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Buteo Verkstads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karström, Hanna Britt-Marie -Karström, Lars Johan Stefan

Vill ni komma i kontakt med Buteo Verkstads AB så kan ni göra det på telefon genom 044-46940 eller genom brev på följande adress:
Verkstadsg. 16, 280 60, Broby

Bolaget skall bedriva tillverkning inom mekanisk industri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Buteo Verkstads AB och det är Karström, Lars Johan Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karström, Hanna Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Karström, Leif Yngve Valdemar som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor,