Broby Trä & Möbellackering AB

Skåne län

Information

556635-2182 är organisationsnummer för verksamheten Broby Trä & Möbellackering AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Broby Trä & Möbellackering AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Broby Trä & Möbellackering AB finns i.

Broby Trä & Möbellackering AB har varit registrerat sedan 2002-11-06 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Broby Trä & Möbellackering AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

Broby Trä & Möbellackering AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Broby Trä & Möbellackering AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Persson, Lars-Erik Lennart -Persson, Magnus André

Vill ni komma i kontakt med Broby Trä & Möbellackering AB så kan ni göra det på telefon genom 044-41783 eller genom brev på följande adress:
Lagerv. 1, 280 60, Broby

Bolaget skall bedriva verksamhet med ytbehandling inom möbel- och industrisektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Broby Trä & Möbellackering AB och det är Persson, Magnus André som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Lars-Erik Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Inga Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lund, Carl Göran Ingemar som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,