AGRIMATIQ AB

Skåne län

Information

AGRIMATIQ AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där AGRIMATIQ AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AGRIMATIQ AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket AGRIMATIQ AB har haft sedan 2003-03-27. AGRIMATIQ AB har funnits sedan och 2003-03-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till AGRIMATIQ AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hovgården, 289 50, Hanaskog men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-73260.

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är AGRIMATIQ AB Privat, ej börsnoterat.

AGRIMATIQ AB har idag 556635-2315 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AGRIMATIQ AB

Bolaget skall bedriva handel med , samt uthyrning och service av lantmaskiner, handel med lantbruksmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I AGRIMATIQ AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sven Åke som är född 1953 och har titeln VD, Nilsson, Sven Åke som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingrid Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .