BIPRO AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av biproduktshanteringslösningar för pellets - brikett och träindustrin samt teknisk konsultation i samband härmed samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BIPRO AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Östra Göinge så är BIPRO AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Östra Göinge arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Östra Göinge och i Skåne län. Redan 2003-04-29 så skapades BIPRO AB och verksamheten är har F-skattsedel BIPRO AB har haft det sedan 2003-05-22.

BIPRO AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-22

556642-8362 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Östra Göinge.

Just nu är BIPRO AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med BIPRO AB så går det att nå dem via telefon på 044-48444 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Johansson, Bert Allan Jonny

Följande personer är på något sätt aktiva inom BIPRO AB är Nilsson, Jan Åke Roland som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fägersson, Åke Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Frits Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bert Allan Jonny som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.