Aquastone i Knislinge AB

Skåne län

Information

Aquastone i Knislinge AB är ett bolag som finns i Östra Göinge. I Aquastone i Knislinge AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln VD, Hansson, Kjell Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kerstin Margaretha som är född 1947 och har titeln Suppleant, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Aquastone i Knislinge AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aquastone i Knislinge AB på telefon 044-65252.

Bolaget skall bedriva franchiseverksamhet genom att bygga upp och sälja ett koncept av vattenarrangemang med service och därmed förenlig verksamhet till blivande franchisetagare i Sverige.

Idag är Aquastone i Knislinge AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aquastone i Knislinge AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aquastone i Knislinge AB innehar ej F-skattsedel och Aquastone i Knislinge AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aquastone i Knislinge AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aquastone i Knislinge AB har 556643-4204 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.