Metallbearbetning i Sibbhult AB

Skåne län

Information

Metallbearbetning i Sibbhult AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Metallbearbetning i Sibbhult AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Metallbearbetning i Sibbhult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Metallbearbetning i Sibbhult AB har haft sedan 2008-01-31. Metallbearbetning i Sibbhult AB har funnits sedan och 2008-01-31 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Metallbearbetning i Sibbhult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Byg. 17, 280 63, Sibbhult men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-7801560.

Östra Göinge arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Metallbearbetning i Sibbhult AB Privat, ej börsnoterat.

Metallbearbetning i Sibbhult AB har idag 556654-6775 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Metallbearbetning i Sibbhult AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Metallbearbetning i Sibbhult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahl, Lars Lukas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosell, Peter Michael som är född 1955 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, .