Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog

Skåne län

Information

Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog är ett av många företag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-03-17.

Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-10-07. Men sedan 2004-12-16 så har Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bössebacken Gubbalyckan 2187, 289 50, Hanaskog. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-63677.

Östra Göinge arbetar för att företag som Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog och det är följande personer, Carlsson, Per Folke Georg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ingrid Torborg Viola som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Folke Carlssons Byggnads Aktiebolag i Hanaskog är 556667-8172.