Mikkelskiosken AB

Skåne län

Information

Mikkelskiosken AB är ett företag som finns i Östra Göinge. I Mikkelskiosken AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salomonsson, Anna Jenny Helene som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Nils John Zerny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mikkelskiosken AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mikkelskiosken AB på telefon 044-60186.

föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva kioskverksamhet, att verka som spelombud samt bedriva utlämningsställe för paket samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mikkelskiosken AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mikkelskiosken AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mikkelskiosken AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-03 och Mikkelskiosken AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-03.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mikkelskiosken AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Salomonsson, Anna Jenny Helene Då styrelsen ska bestå av 3 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Mikkelskiosken AB har 556669-4864 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.