Conveyorteknik Holding i Broby AB

Skåne län

Information

Conveyorteknik Holding i Broby AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Conveyorteknik Holding i Broby AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Conveyorteknik Holding i Broby AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Conveyorteknik Holding i Broby AB har haft sedan 2005-06-03. Conveyorteknik Holding i Broby AB har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Conveyorteknik Holding i Broby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Lagerv. 3, 280 60, Broby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-46260.

Östra Göinge arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Conveyorteknik Holding i Broby AB Privat, ej börsnoterat.

Conveyorteknik Holding i Broby AB har idag 556671-6774 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Conveyorteknik Holding i Broby AB

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom samt bedriva uthyrningsverksamhet av lokaler samt därmed förenlig verksamhet.

I Conveyorteknik Holding i Broby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Gert Rickard som är född 1967 och har titeln VD, Persson, Gert Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Gert Ragnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Elsevik Persson, Mona Britt-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hansson, Bengt-Göran Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.