Parfymeri 1 i Knislinge AB

Skåne län

Information

Parfymeri 1 i Knislinge AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Östra Göinge som är den kommunen där Parfymeri 1 i Knislinge AB finns. I Östra Göinge så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Parfymeri 1 i Knislinge AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Parfymeri 1 i Knislinge AB har haft sedan 2005-11-03. Parfymeri 1 i Knislinge AB har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Parfymeri 1 i Knislinge AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Riksv. 10, 289 31, Knislinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Östra Göinge arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Parfymeri 1 i Knislinge AB Privat, ej börsnoterat.

Parfymeri 1 i Knislinge AB har idag 556681-1252 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Parfymeri 1 i Knislinge AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva parfymeri samt förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Parfymeri 1 i Knislinge AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Englund, Eva Margareta Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Bo Rutger som är född 1950 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .