GS Buss i Lönsboda AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östra Göinge och GS Buss i Lönsboda AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och GS Buss i Lönsboda AB är ett av dem. Statusen för GS Buss i Lönsboda AB är att Bolaget är aktivt.

GS Buss i Lönsboda AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-27. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Östra Göinge där företaget finns i jobbar för att företag som GS Buss i Lönsboda AB ska trivas.

GS Buss i Lönsboda AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-15. I Östra Göinge så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva skolskjutstrafik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GS Buss i Lönsboda AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är GS Buss i Lönsboda AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med GS Buss i Lönsboda AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0479-20357.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med GS Buss i Lönsboda AB är Stjernfeldt, Bengt Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Agne som är född 1941 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

GS Buss i Lönsboda AB har 556682-4107 som sitt organisationsnummer.