Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB

Skåne län

Information

556682-4446 är organisationsnummer för företaget Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB finns i.

Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB har varit registrerat sedan 2005-06-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-05.

Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB så kan ni göra det på telefon genom 044-128200 eller genom brev på följande adress:
Hjärsås 3179, 280 63, Sibbhult

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fönsterinstallatören i Skåne o Blekinge AB och det är Malm, Leif Sune Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Nina Iris som är född 1946 och har titeln Suppleant, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,