Drag Jannes Åkeri AB

Skåne län

Information

556692-9138 är organisationsnummer för företaget Drag Jannes Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drag Jannes Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Östra Göinge som är den kommunen som Drag Jannes Åkeri AB finns i.

Drag Jannes Åkeri AB har varit registrerat sedan 2005-12-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drag Jannes Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

Drag Jannes Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Östra Göinge som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Drag Jannes Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Drag Jannes Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Brobyv. 14, 280 63, Sibbhult

Bolaget ska bedriva åkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Drag Jannes Åkeri AB och det är Knutsson, Jan Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lund, Ronny Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bert Göran Ingemar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Julin, Ulla Marianne som är född 1942 och har titeln Revisor,