Hans Medins Företagskonsult AB

Skåne län

Information

Hans Medins Företagskonsult AB är ett av många bolag som finns i Östra Göinge. Det är nämligen den kommunen som Hans Medins Företagskonsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hans Medins Företagskonsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-23.

Hans Medins Företagskonsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2005-12-16. Men sedan 2006-03-02 så har Hans Medins Företagskonsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stenemölla , 280 60, Broby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Medins Företagskonsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-2325573.

Östra Göinge arbetar för att bolag som Hans Medins Företagskonsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Medins Företagskonsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall verka som företagskonsult inom marknadsföring, administration, organisation och management, handla med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Medins Företagskonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Medins Företagskonsult AB och det är följande personer, Medin, Hans Georg som är född 1949 och har titeln VD, Medin, Hans Georg som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkunger, Kerstin Solvei Lisbeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Hans Medins Företagskonsult AB är 556694-4228.