Husvårdaren i Skåne AB

Skåne län

Information

I Östra Göinge finns det ett Aktiebolag som heter Husvårdaren i Skåne AB. Det finns flera bolag som liknar Husvårdaren i Skåne AB i Skåne län. Östra Göinge är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Husvårdaren i Skåne AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-02-23 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-01-24 så har Husvårdaren i Skåne AB varit registrerat och sedan 2006-02-23 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Husvårdaren i Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Östra Göinge.

Vill man komma i kontakt med Husvårdaren i Skåne AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Telev. 1, 291 62, Kristianstad. Vi ni istället prata med Husvårdaren i Skåne AB så kan ni göra det på 044-103090.

Aktiebolagets verksamhet skall vara att administrera, marknads- föra och försälja isoleringsmaterial. Installation av byggnads- isolering inom bygg- och energisektorn, utbildningsverksamhet inom lösullsisolering, isoleringsentreprenad samt handel med industrimaskiner och maskiner för verksamheten ävensom idka dämed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Carlsson, Per Folke Georg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Ingrid Torborg Viola som är född 1947 och har titeln Suppleant, Nilsson, Glen Åke Krister som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Husvårdaren i Skåne AB har 556697-2971 som sitt organisationsnummer.